עדיין על ווליום נמוך: השקט שמדאיג את מכבי תל אביב

סטיבן ונהרן הגיע אחרי שתי קדנציות של בן מנספורד ורחוק עדיין מלהטביע חותם במכבי ת"א. אופק מליקה עוד מחכה למשחק שיפתח עבורו את העונה. הערב אחד יצטרך לתת את התשובות על הדשא, אם אכן יפתח, בעוד שלשני תחכה הרבה עבודה הלך ממחר, כי עד כה הקיץ שלו היה דל ורזה
מכבי תל אביב מתכוננת למשחק גורלי מול פ.צ. לוגאנו, כאשר עמדת השוער עדיין מעוררת דאגה. המאמן קני מילר נוטה להמשיך עם אופק מליקה בשער, למרות טעות במשחק הקודם וכרטיס אדום שספג מול הפועל ירושלים. ההחלטה מגיעה למרות שאופק מליקה "לא רשם משחק טוב לפני שבוע בשווייץ", והיא נועדה גם להריץ אותו לקראת המשחק מול מכבי חיפה. במקביל, המועדון מתמודד עם קיץ דל מבחינת רכש, כאשר המנהל המקצועי סטיבן ונהרן לא הצליח עד כה לשחרר שחקנים לא רצויים ולהביא חיזוק משמעותי. חסר עומק כמעט בכל עמדה, והזמן דוחק, במיוחד אם הקבוצה תעפיל לקונפרנס ליג, מה שיחייב אותה לסגור את הסגל במהירות. המצב הנוכחי מעורר חשש לגבי יכולתה של מכבי תל אביב להצליח העונה.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.