עומרי גלזר נפגע קל בתאונת דרכים, מכבי חיפה פועלת לביצוע טרייד
עודכן לאחרונה: 6.8.2026 / 15:29
שוערה של מכבי חיפה, עומרי גלזר, נעדר מהאימון היום (חמישי) אחרי שעבר תאונת דרכים בדרך אליו. השוער, שגם ככה סובל מכאבים בברך, נפגע בתאונה, אך בחיפה הודיעו כי מדובר בתאונה קלה. ליתר ביטחון, גלזר יעבור בדיקות מקיפות, ובחיפה מקווים שלא יהיו בהן ממצאים.השוער גם כך לא צפוי היה לפתוח ביום שבת נגד בני סכנין, וזאת כדי לא לסכן אותו לקראת תחילת הליגה, כאשר גלן אלווין יהיה השוער הראשון.בעניין אחר, בקבוצה בודקים את האפשרות לצרף את כרם ג'אבר, שחקנה של מכבי נתניה. הירוקים רוצים את ג'אבר כתחליף ליילה בטאי, וכן כאפשרות לשחק כבלם במידת הצורך, אלא שבשלב זה מכבי נתניה מסרבת להצעות של הירוקים.
במועדון יקבלו החלטה האם לשפר את ההצעות ולנסות להביא את ג'אבר, או שמא לוותר על הרעיון, כשהחלטה סופית תתקבל בימים הקרובים. הירוקים מעוניינים בעסקה שתשלב גם את ג'אבר וגם את עומר ניראון ומוכנים לשלב בה את זוהר זסנו ופיטר אגבה, אך כאמור, החלטה תתקבל בימים הקרובים.
שוער מכבי חיפה, עומרי גלזר, נעדר מאימון הקבוצה ביום חמישי לאחר שהיה מעורב בתאונת דרכים קלה בדרכו לאימון. גלזר, שסובל גם מכאבים בברך, יעבור בדיקות מקיפות, אך במועדון מקווים שלא יימצאו ממצאים חמורים. הוא ממילא לא היה צפוי לפתוח במשחק הקרוב נגד בני סכנין, כאשר גלן אלווין יחליף אותו.
בנוסף, מכבי חיפה בוחנת אפשרות לצרף את כרם ג'אבר ממכבי נתניה, במטרה שישמש כתחליף לילה בטאי ויוכל לשחק גם כבלם. נתניה דחתה את ההצעות הראשוניות, ובחיפה שוקלים אם לשפר את ההצעה או לוותר על הרעיון. המועדון מעוניין בעסקה שתכלול את ג'אבר ועומר ניראון, ומוכן לשלב בה את זוהר זסנו ופיטר אגבה.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.