עורך דין מהצפון נעצר לאחר שנצפה שובר שמשות רכב – בעת שאישה שהתה בו

עורך דין בשנות ה-40 לחייו מהצפון נעצר על ידי שוטרי המחוז הצפוני בחשד לאירוע אלימות לאחר שנצפה שובר שמשות רכב באמצעות פטיש בעת שאישה שהתה בו. מעצרו הוארך עד היום, והמשטרה צפויה לבקש להאריכו פעם נוספת. "בתאריך 12/08/26, בשעות הצהריים, התקבל דיווח במוקד 100 אודות אדם ששובר שמשות רכב בעזרת פטיש במרכז מסחרי בישוב ראש פינה וכי זוהתה אישה שנמלטת מהמכונית במהלך האירוע", נמסר מהמשטרה. "על פי החשד, הוא שבר את הרכב בעת שבת זוגו בתוכו על רקע ויכוח שהתגלע בין השניים".
3 לוחמים נפצעו קשה בלבנון – ואז התגלה מה חיזבאללה עשה במפקדה המרכזית
הזרוע של איראן בים האדום: כך נבנה הארסנל המטורף של החות'ים
אסון בבנגקוק: אב לילדה אותר ללא רוח חיים בחדרו במלון
מראות שפירקו את הנפש: שלמה נחשף למאות חללים – כעת משפחתו נלחמת למענו
"מוכי תדהמה": התגובה במשפחת יהלומי אחרי גילוי האמת – והכספים שיוחזרו לציבור
עורך דין בשנות ה-40 לחייו מהצפון נעצר על ידי המשטרה בחשד שתקף רכב באמצעות פטיש בזמן שאישה שהתה בתוכו. האירוע התרחש ב-26 באוגוסט בשעות הצהריים במרכז מסחרי בראש פינה, כאשר האישה, בת זוגו של החשוד, נמלטה מהרכב. על פי המשטרה, "על פי החשד, הוא שבר את הרכב בעת שבת זוגו בתוכו על רקע ויכוח שהתגלע בין השניים". מעצרו הוארך, והמשטרה צפויה לבקש הארכה נוספת.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.