יום ראשון, 8 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
חדשות

על קפה ועל בוץ

23 ביולי 2026 ·  מקור: Google News 76דירוג אובייקטיביות76/100

על קפה ועל בוץ

על קפה ועל בוץ

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

הכתבה עוסקת בנחמה לאחר צום תשעה באב, המכונה "שבת נחמו", ומציגה מספר אירועים ורעיונות המבטאים נחמה ותקווה. היא מתחילה בהתייחסות לכנס של עמותת "משפחה אחת" בירושלים, בו השתתפו 450 נשים שכולות. שם, הודגש הצורך לשהות בצער ולא להדחיק אותו, כפי שהמחיש ציטוט מהמטפלת הזוגית לינדה נתן כהן על ליאו מסי: "תודה מסי שהיית חלש ובוכה ופגיע. יכולת לקום ולהתראיין ולדבר עם אנשים וגם לזעום, אבל בחרת בכנות וישבת מול כל העולם עצוב ושבור".

  • הכתבה מדגישה את חשיבות הבחירה החופשית בצריכת תקשורת, במיוחד בתקופת בחירות, ומציעה להפחית חשיפה לחדשות שליליות.
  • היא מציגה את משל כוס הקפה, הממחיש שמה שאנו מכניסים פנימה הוא מה שיישפך החוצה, ומעודדת "עשייה ולא בהייה" כדרך להשפיע על המציאות.
  • אירוע נוסף מתואר במחנה הקיץ "גן ישראל – מעגל הידידות" לילדים בעלי צרכים מיוחדים, שם ילדים הביעו תובנות מרגשות על חורבן בית המקדש ועל אהבת חינם.
  • הכתבה מסכמת בנחמה הנמצאת בפרשת השבוע "ואתחנן", המכילה את עשרת הדיברות ו"שמע ישראל", ומצטטת את ספר "נתיבות שלום": "מתוך החורבן והחושך והשריפה, הפרשה מנחמת אותנו ביסודות האמונה – עשרת הדברות, שמע ישראל. היא נותנת לנו כוח לכל המסעות".
התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Google News.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה