עם שער בדקה ה-90+7: סביליה ניצחה 1:2 את ראיו

גארסיה נתן יתרון למדרידאים (4'), אבל האנדלוסים הפכו ב-10 שחקנים עם פנדל של גורידי (52') ועוד אחד של פרננדס בתוספת. אלאבס הביסה את חטאפה. צפו
הליגה הספרדית נפתחה היום (שבת) עם המחזור הראשון, ובו נרשמו שני משחקים מרתקים. במשחק המרכזי, סביליה ניצחה את ראיו וייקאנו בתוצאה 1:2 לאחר מהפך דרמטי. ראיו וייקאנו עלתה ליתרון מוקדם בדקה הרביעית משער של אלברו גרסיה, אך סביליה השוותה בפנדל בדקה ה-52 משער של ג'ון גורידי. למרות שנותרה בעשרה שחקנים בדקה ה-88 לאחר הרחקתו של קיקה סלאס, סביליה הצליחה להשלים את המהפך בדקה ה-90+7 משער פנדל נוסף של פקה פרננדס.
במשחק נוסף, אלאבס גברה על חטאפה בתוצאה 0:3. חטאפה נותרה בעשרה שחקנים בדקה ה-41 לאחר הרחקתו של קיקו פמינה. אלאבס ניצלה את היתרון המספרי וכבשה שלושה שערים במחצית השנייה, מרגליהם של נאוהל טנאגליה, מריאנו דיאס ומייקל רודרגס, ובכך פתחה את העונה בניצחון משכנע.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.