ערב של אכזבות באירופה: בית"ר הודחה בפנדלים, מכבי ת"א ניצחה – ובכל זאת נשרה

אחרי הפועל באר-שבע והפועל ת"א, גם הצהובים-כחולים והצהובים שחורים חלמו על ערב אירופי גדול – אך שתיהן נותרו עם המחמאות בלבד. הצהובים מחקו כמעט לחלוטין את ה-3:0 מול צסק"א סופיה, אך הסתפקו ב-1:3 והודחו לקונפרנס-ליג. בית"ר כבר הובילה 0:2 בווינה ונגעה בקאמבק – לפני שבעטה בדלי וסיימה את העונה האירופית
ערב המשחקים האירופיים הסתיים באכזבה עבור מכבי תל אביב ובית"ר ירושלים, שהודחו מהמפעלים השונים למרות ניסיונות קאמבק מרשימים. מכבי תל אביב ניצחה את צסק"א סופיה 3:1 בבולגריה, אך התוצאה לא הספיקה כדי למחוק את ההפסד 3:0 מהמשחק הראשון, והיא נשרה לשלב הפלייאוף של הקונפרנס-ליג. בית"ר ירושלים הפסידה לאוסטריה וינה 4:2 בדו-קרב פנדלים, לאחר שהמשחק הסתיים בתוצאה 2:2 בסיכום שני המשחקים, ובכך סיימה את דרכה האירופית. למרות שערים של עומר אצילי וג'ונבוסקו קאלו, בית"ר לא הצליחה לשמור על היתרון ולנצח.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.