עתירה לבג"ץ: משרד הרווחה טרם פרסם את הקריטריונים לחלוקת כרטיסי המזון

העמותות מזהירות כי תנאי הזכאות עלולים להתפרסם רק סמוך לחג, בלי אפשרות לבחון אם הם שוויוניים; אף שהקריטריונים טרם פורסמו, 10 מיליון שקלים מהכספים הקואליציוניים של ש"ס כבר הועברו לעמותת 'פתחון לב'
סקירה: מתלי נירוסטה לאביזרי טיגון אוויר Ninja Crispy FN101 (סט 3 יחידות)
AliExpress לצפייה בביקורת ←
עמותות אזרחיות, בהובלת עמותת חדו"ש, עתרו לבג"ץ נגד משרד הרווחה בטענה שלא פרסם את הקריטריונים לחלוקת כרטיסי מזון, למרות הקצאת תקציב של מאות מיליוני שקלים בהסכמים הקואליציוניים. העתירה מזהירה כי פרסום מאוחר של הקריטריונים, סמוך לחג, ימנע בחינה שוויונית ויעורר חשש לחלוקה לא הוגנת, כפי שקרה בעבר כאשר רוב הנהנים היו מהציבור החרדי. העמותות מבקשות מבג"ץ להורות למשרד לפרסם את הקריטריונים באופן מיידי, על רקע העברת 10 מיליון שקלים לעמותת 'פתחון לב' מכספי ש"ס, עוד לפני פרסום הקריטריונים.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.