צ'לסי הצליחה לחלץ 2:2 נגד האל סיטי

משחק שני ברצף ללא ניצחון עבור הבלוז, שסיימו בתיקו ביתי מול העולה החדשה, שעדיין לא הפסידה העונה. ליברפול סיימה ב-0:0 מתסכל מול פולהאם באנפילד
במחזור הליגה האנגלית שהתקיים לאחר פתיחת ליגת האלופות, צ'לסי אירחה את האל סיטי בסטמפורד ברידג' וסיימה בתיקו 2:2. צ'לסי עלתה ליתרון מוקדם בדקה השביעית משער של מורגן רוג'רס, אך האל סיטי ביצעה מהפך מהיר עם צמד שערים של מוחמד בלומי בדקות 28 ו-34. בדקה ה-66, ז'ואאו פדרו השווה את התוצאה עבור צ'לסי, שרושמת משחק שני ברציפות ללא ניצחון. במקביל, ליברפול סיימה בתיקו 0:0 מאכזב מול פולהאם באנפילד, נוטינגהאם פורסט גברה על אסטון וילה 2:1, ובורנמות' וברנטפורד נפרדו בתיקו 2:2 מותח.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.