שבת, 24 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
עולם

צלפי משטרה על גגות חיפה: האגודה לזכויות האזרח דורשת הסברים

14 בספטמבר 2026 ·  מקור: וואלה 83דירוג אובייקטיביות83/100

צלפי משטרה על גגות חיפה: האגודה לזכויות האזרח דורשת הסברים

האגודה טוענת כי בתמונות שפרסמה המשטרה נראים שוטרים מכוונים נשק לעבר אזרחים וכלי רכב ללא סכנה נראית לעין, ודורשת מהפיקוד לחקור את האירועים ולחדד את הנהלים. במשטרה הסבירו כי הפעילות נועדה למנוע פשיעה ולסכל פגיעה בציבור. "כשל פיקודי וערכי רחב יותר"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

האגודה לזכויות האזרח פנתה למשטרת ישראל בדרישה לתחקר את הצבתם של קלעים חמושים על גגות ובמקומות מסתור בחיפה, וכיוון נשקם לעבר אזרחים, כפי שתועד בתמונות שפרסמה המשטרה עצמה בדף הפייסבוק של תחנת חיפה ב-4 בספטמבר. האגודה טוענת כי התנהלות זו מסכנת חיי אדם ומנוגדת לנהלים, וכי היא מעידה על "כשל פיקודי וערכי רחב יותר".

למעשה, נראה כי הסכנה היחידה היתה לחייהם ולשלמות גופם של האזרחים כלפיהם כוון נשקם של השוטרים בעודם ישובים ברכבם

הפנייה, שנשלחה ב-9 בספטמבר למפקדי המשטרה הרלוונטיים, מזכירה גם תיעודים קודמים של שוטרים חמושים על גגות בחיפה ביולי וביוני 2024, ודורשת נקיטת צעדים נגד האחראים וחידוד הוראות. המשטרה הגיבה בעבר כי הפעילות נועדה למנוע פשיעה חמורה באזור, אך לא התייחסה ישירות לטענות האגודה בנוגע לכיוון נשק.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של וואלה.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה