ריכוז שיא בהפועל ב"ש: משחק על 6 מיליון יורו
הפועל באר שבע תעלה הערב (21:00, ספורט1) באצטדיון המרקאנה המפורסם בבלגרד לאחד המשחקים החשובים ביותר שלה מזה שנים ארוכות, ולבטח לאחד המשחקים החשובים ביותר עבור כל שחקן שלה באופן אישי. אחרי הניצחון בשבוע שעבר על הכוכב האדום בלגרד במשחק הביתי שנערך בהונגריה, במסגרת הסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות, יש להפועל באר שבע מקדמה טובה כדי לעשות את הדבר העצום שלו היא מחכה – העפלה לפלייאוף ליגת האלופות.משם הדרך יכולה להיפתח להופעה היסטורית של המועדון בצ'מפיונס ליג, מעמד שאליו הגיעו עד כה בישראל רק מכבי חיפה, מכבי תל אביב והפועל תל אביב. אבל עוד לפני הכניסה לליגת האלופות, עצם המעבר הערב על פני הכוכב האדום בלגרד שווה לקבוצה הרבה כסף.אם הפועל באר שבע תגיע לפלייאוף ליגת האלופות, היא תקבל מענק בגובה של חמישה מיליון יורו על עצם ההגעה לפלייאוף ותבטיח לעצמה מקום בליגה האירופית לפחות, במקום הקונפרנס ליג, שבו היא כבר הבטיחה את מקומה. גם זה כשלעצמו שווה קצת יותר ממיליון יורו בהבדל בין שני המפעלים.
בשורה התחתונה, המשחק הערב עבור אלופת ישראל הוא משחק על שישה מיליון יורו, וזאת עוד לפני האפשרות להגיע בהמשך לליגת האלופות. הפועל באר שבע מוכנה למשחק אחרי האימון שנערך אתמול באצטדיון המדובר של הכוכב האדום בלגרד.המאמן רן קוז'וך היה מרוצה מהאימון. נראה היה שהשחקנים בטירוף לקראת המשחק הערב, אבל גם מאוד מרוכזים. זו המשימה הגדולה של הפועל באר שבע – להגיע למשחק הערב בריכוז מקסימלי של כל שחקן, לא לעשות טעויות, לנסות ולצמצם את הפערים מול שחקני הכוכב האדום בלגרד, בטח בבית שלהם, אבל גם לדעת לצאת להתקפות ולנסות להבקיע, כי יש להפועל באר שבע גם את האיכויות כדי להבקיע שער, אפילו במקדש של הכוכב האדום בלגרד.בכל הקשור להרכב, יהיה שינוי אחד, כאשר פבלו אמאדור, המגן השמאלי הפורטוגלי, יערוך הופעת בכורה בהרכב אחרי שבשבוע שעבר נכנס כמחליף במקום מתן בלטקסה, שהורחק והשאיר את הקבוצה בעשרה שחקנים."המשימה ברורה לכולנו", אמר אמש אחד השחקנים בבית המלון של הפועל באר שבע. "עכשיו זה כל אחד עם עצמו – להביא 100 אחוז, לתת את הכול על הדשא, להרגיש שהוא הביא את כל מה שיש לו למעמד הזה. לא בכל יום מגיע שחקן ישראלי לרגע הזה של משחק אחד מפלייאוף ליגת האלופות. עובדה שבשנתיים האחרונות מכבי תל אביב לא הצליחה להגיע לשלב הזה. כולם צריכים לזכור עבור מה אנחנו משחקים".
הפועל באר שבע התמודדה הערב (21:00) מול הכוכב האדום בלגרד באצטדיון המרקאנה בבלגרד, במסגרת גומלין הסיבוב השלישי של מוקדמות ליגת האלופות, לאחר שניצחה במשחק הראשון. המשחק נחשב לאחד החשובים ביותר עבור המועדון בשנים האחרונות, שכן העפלה לפלייאוף ליגת האלופות תזכה את הקבוצה במענק של חמישה מיליון יורו ותבטיח לה מקום בליגה האירופית, מה שמוסיף מיליון יורו נוספים, ובסך הכל מדובר במשחק על שישה מיליון יורו.
המאמן רן קוז'וך הביע שביעות רצון מהאימון המסכם, והשחקנים נראו מרוכזים ונחושים. המשימה המרכזית הייתה לשמור על ריכוז מרבי, להימנע מטעויות ולנסות להבקיע שער חוץ. בהרכב נרשם שינוי אחד, כאשר המגן השמאלי פבלו אמאדור פתח לראשונה במקומו של מתן בלטקסה המורחק.
"המשימה ברורה לכולנו", אמר אחד השחקנים, "עכשיו זה כל אחד עם עצמו - להביא 100 אחוז, לתת את הכול על הדשא, להרגיש שהוא הביא את כל מה שיש לו למעמד הזה."
השחקנים הדגישו את חשיבות הרגע וההזדמנות הנדירה להגיע לשלב זה, וציינו כי לא בכל יום מגיע שחקן ישראלי לרגע כזה.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.