רפאל חודאר העפיל לחצי גמר מאסטרס לראשונה בקריירה

מערכת וואלה ספורט
רפאל חודאר העפיל הערב (שלישי) לראשונה בקריירה לחצי גמר טורניר מאסטרס. הספרדי בן ה-19, המדורג 15 בעולם, עשה את זה במונטריאול, לאחר ניצחון 6:7 (5), 3:6 על הצרפתי ארתור פיס (24). למרות היותו מומחה חימר, חודאר רשם את ההישג האישי דווקא על משטח קשה בארה"ב והוא עם 29 ניצחונות ב-35 משחקיו האחרונים, כשזו עונתו הראשונה בסבב. על פיס הוא גבר בשתי מערכות גם בוושינגטון לפני כשבועיים, אחרי שהפסיד לו דווקא על החימר בחצי גמר טורניר ברצלונה באמצע אפריל. יריבו הבא יהיה ברנדון נקאשימה, וגם לו זו תהיה הופעת בכורה בחצי גמר מאסטרס. האמריקאי (31) השיג ניצחון קליל 2:6, 3:6 על לוצ'אנו דארדרי האיטלקי (22) וסגר עניין תוך 79 דקות. במאזנו 26 ניצחונות ב-2026 והוא יקווה להשיג תיקון, אחרי ההפסד בחצי הגמר בוושינגטון לפני כשבוע וחצי מול טיילור פריץ.
טורניר מונטריאול הוא השלישי הכי ותיק בענף הטניס, אחרי ווימבלדון ואליפות ארה"ב הפתוחה. סך הפרסים בו עומד השנה על 9.4 מיליון דולר, כאשר האלוף יזכה בסכום של 1.151 מיליון דולר וסגנו ב-612 אלף דולר.
הטניסאי הספרדי רפאל חודאר, בן 19 המדורג 15 בעולם, העפיל לראשונה בקריירה לחצי גמר טורניר מאסטרס במונטריאול, לאחר שניצח את הצרפתי ארתור פיס בתוצאה 6:7 (5), 3:6. חודאר, המומחה לחימר, השיג את ההישג על משטח קשה בארצות הברית, ורשם 29 ניצחונות ב-35 משחקיו האחרונים בעונתו הראשונה בסבב. יריבו הבא בחצי הגמר יהיה האמריקאי ברנדון נקאשימה, שגם עבורו זו תהיה הופעת בכורה בחצי גמר מאסטרס, לאחר שניצח את לוצ'אנו דארדרי האיטלקי. טורניר מונטריאול הוא אחד הוותיקים בענף, עם סך פרסים של 9.4 מיליון דולר.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.