רשמית: צ'אבי מונה למאמנה החדש של נבחרת הולנד

מערכת וואלה ספורט
צ'אבי הרננדס חוזר לקווים, והפעם באחד התפקידים היוקרתיים בכדורגל הבינלאומי: אגדת ברצלונה חתם הערב (רביעי) כמאמנה החדש של נבחרת הולנד עד 2030 לאחר שקיים מספר שיחות עם נציגי ההתאחדות המקומית.על פי הדיווח, צ'אבי ורוברטו מרטינס, מאמן נבחרות בלגיה ופורטוגל לשעבר, היו שני השמות המובילים ברשימה של ההתאחדות ההולנדית, שמחפשת מחליף לרונאלד קומאן לאחר המונדיאל – אך הפור נפל בסופו של דבר על אקס ברצלונה, שרוצה לצרף לצוות המקצועי שלו את פטריק קלייברט. צ'אבי נמצא ללא קבוצה מאז שעזב את ברצלונה לפני כשנתיים. המאמן הספרדי בחר להמתין להצעה משמעותית שתאפשר לו לחזור לפרויקט גדול – אותו הוא מצא כעת. מדובר בסיטואציה פיקנטית במיוחד. צ'אבי החליף את קומאן כמאמן ברצלונה בנובמבר 2021, וכעת נכנס לנעליו פעם נוספת – הפעם על הקווים של נבחרת הולנד.
לצ'אבי יש קשרים עמוקים לכדורגל ההולנדי. הוא ערך את הופעת הבכורה שלו בנבחרת ספרד תחת לואי ואן חאל וזכה בליגת האלופות בתקופתו של פרנק רייקארד בברצלונה. בנוסף, במהלך הקדנציה שלו כמאמן בארסה עבד עם פרנקי דה יונג, אחד מכוכבי נבחרת הולנד.לצד צ'אבי ומרטינס נבחנו בעבר גם שמות כמו פטר בוס, ארנה סלוט, אריק טן האח, פפ גווארדיולה ומיכאל רייזיגר.
צ'אבי הרננדס, אגדת ברצלונה, מונה רשמית למאמנה החדש של נבחרת הולנד וחתם על חוזה עד שנת 2030. המינוי מגיע לאחר שצ'אבי קיים שיחות עם נציגי ההתאחדות ההולנדית, והוא נבחר מבין מספר מועמדים מובילים, כולל רוברטו מרטינס. צ'אבי, שנותר ללא קבוצה מאז עזיבתו את ברצלונה לפני כשנתיים, חיפש פרויקט משמעותי, וכעת הוא מחליף את רונאלד קומאן, אותו החליף גם בברצלונה בנובמבר 2021. לצ'אבי קשרים עמוקים לכדורגל ההולנדי, כולל עבודה עם שחקנים ומאמנים הולנדים בולטים.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.