יום שישי, 7 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
מכבי ראשון לציון החתימה את הפורוורד וי.ג'יי קינגמכבי חיפה מתקשה, ורגע ההכרעה מתקרב: האזינו להללי אורגינל ברדיו צפוןערב הסעודית נערכת למתקפה משולבת של החות'ים ומיליציות עיראקיותהקורונה הבאה? בינה מלאכותית כבר מצליחה ליצור וירוסים חדשיםדיסני+ מחליפה אפליקציה בישראל: זה מה שיקרה למנוייםהפועל פ"ת העניקה מנוי לאוהד שנפגע: "האירוע זעזע את כולנו"הטרנד נמשך: אלוף ה-NBA לשעבר הצטרף לבעלות על איפסוויץ'לקראת תחילת האימונים: החלה רכבת זרי הכדורסל לישראלברצלונה חוגגת, מדריד בהלם: ההחלטה של רודרי הדהימה את ספרדסוכנו של לוקאס ונטורה: "הוא מאוד אוהב את הפועל באר שבע וכרגע נשאר"טבח בבית ספר בתאילנד: תלמיד רצח שישה בני אדם והתאבד | תיעודסנגורו של אחד הקטינים החשודים ברצח בניהו רזי: "הפרקליטות כיוונה הכי גבוה שאפשר, התמונה תשתנה"מכבי ראשון לציון החתימה את הפורוורד וי.ג'יי קינגמכבי חיפה מתקשה, ורגע ההכרעה מתקרב: האזינו להללי אורגינל ברדיו צפוןערב הסעודית נערכת למתקפה משולבת של החות'ים ומיליציות עיראקיותהקורונה הבאה? בינה מלאכותית כבר מצליחה ליצור וירוסים חדשיםדיסני+ מחליפה אפליקציה בישראל: זה מה שיקרה למנוייםהפועל פ"ת העניקה מנוי לאוהד שנפגע: "האירוע זעזע את כולנו"הטרנד נמשך: אלוף ה-NBA לשעבר הצטרף לבעלות על איפסוויץ'לקראת תחילת האימונים: החלה רכבת זרי הכדורסל לישראלברצלונה חוגגת, מדריד בהלם: ההחלטה של רודרי הדהימה את ספרדסוכנו של לוקאס ונטורה: "הוא מאוד אוהב את הפועל באר שבע וכרגע נשאר"טבח בבית ספר בתאילנד: תלמיד רצח שישה בני אדם והתאבד | תיעודסנגורו של אחד הקטינים החשודים ברצח בניהו רזי: "הפרקליטות כיוונה הכי גבוה שאפשר, התמונה תשתנה"
כלכלה

שבועיים לאחר פיטורי הענק: בעלי המניות במאנדיי אישרו את הכפלת שכר המנכ"לים

לפני 4 שע׳ ·  מקור: Ynet 82דירוג אובייקטיביות82/100

שבועיים לאחר פיטורי הענק: בעלי המניות במאנדיי אישרו את הכפלת שכר המנכ"לים

ברוב של 99% אישרו בעלי המניות העלאה של כ-95% בתגמול השנתי של המנכ"לים והמייסדים רועי מן וערן זינמן לכ-14 מיליון דולר לכל אחד. בחברה טענו כי שכרם נמוך ביחס למקובל בחברות תוכנה דומות בוול סטריט

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

אסיפת בעלי המניות של חברת מאנדיי אישרה ברוב של כמעט 99% את הכפלת שכרם של המנכ"לים המשותפים, רועי מן וערן זינמן, לשכר של כ-14 מיליון דולר לכל אחד, לעומת 7.2 מיליון דולר שקיבלו מאז 2021. ההחלטה התקבלה כשבועיים בלבד לאחר שמאנדיי פיטרה 620 עובדים, מהלך שהחברה ייחסה ל"חוסר וודאות לקראת העתיד".

הישגי מנהלי מאנדיי מאז ההנפקה אינם מוטלים בספק, אלא שנראה שהטיימינג התפספס שכן דווקא במבט קדימה כלל לא ברור כי יוכלו לשחזר את ההצלחה.

למרות הביצועים המרשימים של החברה מאז הנפקתה ב-2021, עם קפיצה בהכנסות מ-308 מיליון דולר ל-1.2 מיליארד דולר, שווי החברה בוול סטריט צלל ב-40% מתחילת השנה וכעת הוא נמוך ב-50% משוויה בהנפקה. מבנה השכר החדש כולל עלייה הדרגתית בתקרת השכר החודשי ובונוס שנתי מבוסס יעדים.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה