יום שלישי, 22 בספטמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
בריטניה בדרך לסייע לסעודיה נגד החות'ים: תדלוק אווירי והקמת קואליציה בינלאומית | דיווחההתאחדות מגיבה למאמן אירלנד: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות"הסדר היסטורי: עסקת המיזוג בין פארמונט לוורנר בראדרס ניצלהקטאר מאשימה: "אם הכסף שהעברנו לעזה הגיע לחמאס – ישראל אחראית"הימין הקיצוני במזרח, השמאל הרדיקלי בברלין: "גרמניה כבר לא בטוחה ליהודים"במהלך יום כיפור: לוחמי דובדבן עצרו שני מחבלים שתכננו לבצע פיגוע בטווח הזמן המיידי"מלחמת חפירות" בבית המשפט: כך מנסה אחותו של הנייה למוטט את התיק נגדהחמוש פתח בירי סמוך לבית כנסת בקנדה במהלך תפילת יום כיפור, ונבלם על ידי שוטר שנפצע קשה"מעפילים ב-100%": התרחיש שבו ישראל הייתה מגיעה למונדיאלחברת הקונגרס השמרנית מכחישה: "אני לא לסבית ולא שכבתי עם העובדים שלי"ההתאחדות לכדורגל בישראל מגיבה לדבריו של מאמן אירלנד כנגד הנבחרת: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות בורות וצביעות"מעיין אדם לוקחת הפסקה: "צריכה לנוח"בריטניה בדרך לסייע לסעודיה נגד החות'ים: תדלוק אווירי והקמת קואליציה בינלאומית | דיווחההתאחדות מגיבה למאמן אירלנד: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות"הסדר היסטורי: עסקת המיזוג בין פארמונט לוורנר בראדרס ניצלהקטאר מאשימה: "אם הכסף שהעברנו לעזה הגיע לחמאס – ישראל אחראית"הימין הקיצוני במזרח, השמאל הרדיקלי בברלין: "גרמניה כבר לא בטוחה ליהודים"במהלך יום כיפור: לוחמי דובדבן עצרו שני מחבלים שתכננו לבצע פיגוע בטווח הזמן המיידי"מלחמת חפירות" בבית המשפט: כך מנסה אחותו של הנייה למוטט את התיק נגדהחמוש פתח בירי סמוך לבית כנסת בקנדה במהלך תפילת יום כיפור, ונבלם על ידי שוטר שנפצע קשה"מעפילים ב-100%": התרחיש שבו ישראל הייתה מגיעה למונדיאלחברת הקונגרס השמרנית מכחישה: "אני לא לסבית ולא שכבתי עם העובדים שלי"ההתאחדות לכדורגל בישראל מגיבה לדבריו של מאמן אירלנד כנגד הנבחרת: "טרם מצאנו תרופה לטיפשות בורות וצביעות"מעיין אדם לוקחת הפסקה: "צריכה לנוח"
ספורט

"שני אדומים ברורים": מוריניו וריאל מדריד במתקפה אחרי ההפסד בדרבי

לפני 7 שע׳ ·  מקור: Ynet 🔥 חם בחיפושים בגוגל 73דירוג אובייקטיביות73/100

"שני אדומים ברורים": מוריניו וריאל מדריד במתקפה אחרי ההפסד בדרבי

הבלאנקוס זעמו אחרי ההפסד 2:1 לאתלטיקו, והמאמן הניף במסיבת העיתונאים תמונות של העבירות על בלינגהאם ו-ואלוורדה: "אם היו עושים צדק, היינו משחקים 50 דקות מול תשעה שחקנים". גם המועדון תקף באופן רשמי, בעוד סימאונה השיב: "אסור לחצות את גבול הכבוד"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

לאחר ההפסד 2:1 של ריאל מדריד לאתלטיקו בדרבי, המאמן ז'וזה מוריניו תקף בחריפות את השיפוט במסיבת עיתונאים, כשהוא מציג תמונות של שתי עבירות של שחקני אתלטיקו שלטענתו היו צריכות לזכות בכרטיסים אדומים. מוריניו טען כי "אלה היו שני כרטיסים אדומים ברורים" וכי השופט מיגל אנחל אורטיס אריאס לא הצליח להתמודד עם הלחץ. ריאל מדריד אימצה את הטענות באופן רשמי, ופרסמה באתר ובחשבונות הרשתות החברתיות שלה כי "תצוגת שיפוט איומה הכריעה את הדרבי".

  • האירוע הראשון כלל דריכה של כריסטיאן רומרו על ג'וד בלינגהאם, שזיכה את רומרו בצהוב רק לאחר התערבות ה-VAR.
  • האירוע השני היה דריכה של קאנג-אין לי על קרסולו של פדריקו ואלוורדה, שלא נבדק ב-VAR ולא נענש, וגרם לוואלוורדה חבלה חמורה.
  • שופט העבר איטורלדה גונסאלס הסכים כי שתי העבירות הצדיקו אדום.
  • מאמן אתלטיקו, דייגו סימאונה, הגיב במתינות וקרא להיזהר בדברים הנאמרים, בעוד שבתקשורת הספרדית הודו בשיפוט לקוי אך ציינו גם את היכולת החלשה של ריאל.

ההפסד הותיר את ריאל מדריד בפיגור שש נקודות מברצלונה.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

ספורטלפני 5 שע׳

מקומם: האיגוד העולמי חזר בו מהבטחתו, נבחרות ישראל כיבדו את יום כיפור – ונאלצו לספוג הפסד טכני

פשוט מכעיס: פיד"ה התחייבה כבר מינואר להתאים את מועדי המשחקים של הנבחרות הישראליות באולימפיאדת השחמט לצאת יום כיפור, אך לאחר ההגרלה ההסכמה לא יושמה. ישראל החליטה…

מקור: Ynet77

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה