תאילנד: תלמיד פתח באש בבית הספר, מורה נהרג ו-4 נפצעו


לפחות מורה אחד נהרג וארבעה בני אדם נוספים נפצעו לאחר שתלמיד פתח באש בבית ספר בתאילנד ביום שישי. החשוד בירי נהרג לאחר האירוע, כך מסרו הרשויות.
הירי התרחש בבית הספר דבסירין נונתאבורי מצפון-מערב לבירה בנגקוק, שבו לפי נתוני הרשויות המקומיות למדו ב-2025 כ-3,100 תלמידים ועבדו בו 147 מורים. תלמיד בן 18 סיפר לסוכנות הידיעות רויטרס כי בתחילה חשב שמדובר בזיקוקים או באדם שחובט בחפץ כלשהו. "בהתחלה לא חשבתי שזה אקדח", אמר, "היו הרבה יריות. אחר כך השתרר שקט, ואז זה התחיל שוב".
מורה נהרגו וארבעה בני אדם נוספים נפצעו באירוע ירי בבית הספר דבסירין נונתאבורי, הממוקם צפונית-מערבית לבנגקוק, תאילנד. הירי בוצע על ידי תלמיד, שנהרג לאחר מכן. בית הספר, שבו לומדים כ-3,100 תלמידים ומועסקים 147 מורים, היה זירת האירוע ביום שישי. תלמיד בן 18 שהיה עד לאירוע סיפר כי בתחילה חשב שמדובר בזיקוקים, וציין כי "היו הרבה יריות. אחר כך השתרר שקט, ואז זה התחיל שוב".
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.