יום ראשון, 8 בנובמבר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
ספורט

תאי עבד סיכם את תנאיו הכספיים בסביליה | פרסום ראשון

27 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 83דירוג אובייקטיביות83/100

תאי עבד סיכם את תנאיו הכספיים בסביליה | פרסום ראשון

אחרי הדיווחים על כך שלבאנטה מעוניינת להשאיל אותו, ל-ynet נודע כי מועדון הפאר מעוניין לצרפו באופן מיידי. שתי הקבוצות סיכמו על השאלתו של שחקן הכנף הישראלי ללא תמורה, כשהאנדלוסים ישלמו את שכרו. ויאדוליד מליגת המשנה בספרד מנסה לשכנע את השחקן להצטרף

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

תאי עבד, שחקן הכנף הישראלי, סיכם את תנאיו הכספיים בסביליה לקראת השאלה אפשרית לעונה הקרובה, כך נודע ל-ynet. לבאנטה וסביליה הסכימו על השאלה ללא תמורה, כאשר סביליה תישא בשכרו של עבד, העומד על 750 אלף אירו לעונה. המחלוקת בין המועדונים מתמקדת באופציית רכישה בתום תקופת ההשאלה, כאשר לבאנטה דורשת 8 מיליון אירו וסביליה מציעה 4 מיליון. עבד, שהגיע ללבאנטה בינואר האחרון מפ.ס.וו איינדהובן, התקשה לקבל דקות משחק ושותף ב-7 משחקים בלבד בעונה שעברה, מה שהוביל את לבאנטה לבחון השאלה במטרה לאפשר לו לצבור ניסיון. חלון ההעברות בספרד נסגר בשבוע הבא.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה