יום שישי, 21 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
צרפתית, ללא מהפכה: הליגה הצרפתית פותחת עונה חדשהקומפאני אישר: "מודעים למצבו של מוסיאלה כבר זמן רב"דיומנדה יעלה מהספסל? ריאל מדריד פותחת עונה בלה ליגהמעבה את הסגל: דור ענבי חתם בהפועל גליל עליוןמשחק פתיחה נוח לאינטר, אלגרי ישרוד את הבכורה בנאפולי?מכבי חיפה מציגה: "גמר גביע" כבר במחזור הראשוןפוטבול, בלאדי הל: איזה כיף שהליגה הטובה בעולם חוזרתיוקיץ' ודונצ'יץ' יחד ב-2028: הפנטזיה החדשה של הלייקרסגלי צה"ל – הבית של השמאל | משה כהן-אליהעירוני טבריה: בכורה לזיו על הקווים, שבירו יפתח בחודלמרות ההודעה על סיום השביתה, הכאוס בנתב"ג נמשךבעל הפין הקטן בעולם מודה: "הניתוח הצליח"צרפתית, ללא מהפכה: הליגה הצרפתית פותחת עונה חדשהקומפאני אישר: "מודעים למצבו של מוסיאלה כבר זמן רב"דיומנדה יעלה מהספסל? ריאל מדריד פותחת עונה בלה ליגהמעבה את הסגל: דור ענבי חתם בהפועל גליל עליוןמשחק פתיחה נוח לאינטר, אלגרי ישרוד את הבכורה בנאפולי?מכבי חיפה מציגה: "גמר גביע" כבר במחזור הראשוןפוטבול, בלאדי הל: איזה כיף שהליגה הטובה בעולם חוזרתיוקיץ' ודונצ'יץ' יחד ב-2028: הפנטזיה החדשה של הלייקרסגלי צה"ל – הבית של השמאל | משה כהן-אליהעירוני טבריה: בכורה לזיו על הקווים, שבירו יפתח בחודלמרות ההודעה על סיום השביתה, הכאוס בנתב"ג נמשךבעל הפין הקטן בעולם מודה: "הניתוח הצליח"
בריאות

תוספות שכר, מענקים ורפורמה בתפקידי הניהול: הסכם חדש לווטרינרים בשירות המדינה

29 ביולי 2026 ·  מקור: דבר 85דירוג אובייקטיביות85/100

תוספות שכר, מענקים ורפורמה בתפקידי הניהול: הסכם חדש לווטרינרים בשירות המדינה

ההסכם כולל תוספת מדורגת של 6% לשכר לצד תוספת שקלית של 500 ש"ח ומענקים חד-פעמיים בסך אלפי ש"ח | יו"ר ההסתדרות ארנון בר-דוד: "בשורה משמעותית לרופאים הווטרינרים, שעשייתם למען בריאות הציבור היא בעלת חשיבות לאומית"

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

ההסתדרות, משרד האוצר, נציבות שירות המדינה ומשרדי החקלאות והבריאות חתמו על הסכם קיבוצי חדש לרופאים הווטרינרים בשירות המדינה, המשפר משמעותית את תנאי שכרם ומאפשר רפורמות מבניות וטכנולוגיות. ההסכם כולל תוספת שכר מדורגת של 6% ותוספת שקלית של 500 ש"ח, וכן מענקים חד-פעמיים בסך אלפי שקלים. בנוסף, ההסכם מעדכן ומנסח מחדש את הגדרות התפקידים הניהוליים ומקצר את שבוע העבודה.

יו"ר ההסתדרות, ארנון בר-דוד, ציין כי "בשורה משמעותית לרופאים הווטרינרים, שעשייתם למען בריאות הציבור היא בעלת חשיבות לאומית".

ההסכם נועד לחזק את המערך הווטרינרי, לשפר את בריאות הציבור ורווחת בעלי החיים, ולסייע בגיוס ושימור רופאים ווטרינרים חדשים.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של דבר.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה