יום שני, 26 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"דיווח: שר ההגנה האמריקאי פיט הגסת' ביקר בישראל ונפגש עם נתניהושר ההגנה האמריקני נפגש עם נתניהו בישראל ברק רבידחולון שוב הפסידה, הפועל העמק התפוצצה אחרי הזעזועמראה שחורהרצח בניהו רזי: המחוזי קבע כי אין ראיות לאישום ברצח נגד צרפי וחוטהצרפת בוערת: עוצר הוטל בפריז ובערים נוספות בעקבות מהומות קשותפרשת רצח בניהו רזי: הוסר האישום ברצח נגד אגם צרפי ושילת חוטהסוקר חדשות 13: ״קשה לגרום לאנשים לפתח תיעוב כלפי איזנקוט״בנו של הרב רפי פרץ: אל"ם תום פרץ מונה למפקד חטיבת הבקעהדיווח איראני על טיסות של מטוסי קרב של ארה"ב וישראל מעל שמי עיראק.לצד מסי וגריזמן: עידן טוקלומטי נבחר להרכב המחזור ב-MLSמספר 2 של גנץ: "לפעמים צריך לדעת לעצור"
פוליטיקה

"תיאום מהלכים": לפיד יארח את בנט, איזנקוט, ליברמן וגולן

22 בספטמבר 2026 ·  מקור: Ynet 81דירוג אובייקטיביות81/100

"תיאום מהלכים": לפיד יארח את בנט, איזנקוט, ליברמן וגולן

ראש האופוזיציה יארח את ראשי גוש השינוי בביתו בת"א. הפגישה באה אחרי טענות כלפי איזנקוט, לפיהן נטש את המשחק בין הגושים והוא שם אצבע על הפיכתו למפלגה הגדולה

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

ראש האופוזיציה, יאיר לפיד, יארח במוצאי שבת בביתו בתל אביב את ראשי גוש השינוי: נפתלי בנט, גדי איזנקוט, אביגדור ליברמן ויאיר גולן, במטרה לתאם מהלכים לקראת הבחירות. המפגש מתקיים לאחר שבוע שבו גוש הקואליציה עקף לראשונה את האופוזיציה בסקרים, ועל רקע מחלוקות פנימיות באופוזיציה סביב זהות המועמד לראשות הממשלה וקמפיין "המפלגה הגדולה" של לפיד.

יו"ר ישר! תקף לאחר מכן בתגובה בריאיון לכאן חדשות ברשת ב', ואמר כי "זו פוליטיקה ישנה של פוילשטיקים, אי אפשר לקבל את זה".

בנט וליברמן, שחתמו ביניהם על הסכם עודפים, טוענים כי המטרה היא להגדיל את הגוש ולא רק את המפלגה הגדולה, בעוד יאיר גולן קרא לשים את המחלוקות בצד ולהתמקד בהצלת המדינה.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה