יום רביעי, 7 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
נפרד כמו ענק: שער ושני בישולים לליאונל מסי במשחקו האחרון בארגנטינהונצואלה – שריפה פרצה בבית הזיקוק של קרדון . פעילות בית הזיקוק ( השני בגודלו שם) הופסקה."שנות הזהב של מחויבותי הדתית": הטייס-מחבל למד לטוס במוסד יוקרתי בבריטניההאישה שהובילה לחרם בבריטניה – חברה של מחבל שתכנן פיגוע נגד ישראליםמרתיח: בית קפה בטקסס מציע קפה בחינם ב-7 באוקטובר למי שיגיע עם כאפייה ויידע לומר “איזה יום היום”"גיהנום עלי אדמות": הרופא היחיד בכפר עזה | פרק מיוחד ל-7 באוקטוברהאחריות לשמר שייכת לכולנודגל לחצי התורן ופרפרים כתומים: גל המחוות בארה"ב ל-7 באוקטוברדיווח: החות'ים שיגרו שני טילים לעבר נמל התעופה עדן בתימןהבית הלבן: הנשיא טראמפ צפוי למסור מחר בשעה 13:00 שעון מזרח ארה״ב הודעה מהחדר הסגלגל; בשלב זה לא נמסרו פרטים על נושא ההודעהבדמעות: משחק הפרישה של מסי מארגנטינההאב והבן החרדים שטיפלו בחללים במלחמה: "לפני הכול – משרתים את המדינה"נפרד כמו ענק: שער ושני בישולים לליאונל מסי במשחקו האחרון בארגנטינהונצואלה – שריפה פרצה בבית הזיקוק של קרדון . פעילות בית הזיקוק ( השני בגודלו שם) הופסקה."שנות הזהב של מחויבותי הדתית": הטייס-מחבל למד לטוס במוסד יוקרתי בבריטניההאישה שהובילה לחרם בבריטניה – חברה של מחבל שתכנן פיגוע נגד ישראליםמרתיח: בית קפה בטקסס מציע קפה בחינם ב-7 באוקטובר למי שיגיע עם כאפייה ויידע לומר “איזה יום היום”"גיהנום עלי אדמות": הרופא היחיד בכפר עזה | פרק מיוחד ל-7 באוקטוברהאחריות לשמר שייכת לכולנודגל לחצי התורן ופרפרים כתומים: גל המחוות בארה"ב ל-7 באוקטוברדיווח: החות'ים שיגרו שני טילים לעבר נמל התעופה עדן בתימןהבית הלבן: הנשיא טראמפ צפוי למסור מחר בשעה 13:00 שעון מזרח ארה״ב הודעה מהחדר הסגלגל; בשלב זה לא נמסרו פרטים על נושא ההודעהבדמעות: משחק הפרישה של מסי מארגנטינההאב והבן החרדים שטיפלו בחללים במלחמה: "לפני הכול – משרתים את המדינה"
ביטחון

32 שנים אחרי: ארה"ב מכירה בפיגוע האנטישמי שזעזע את ניו יורק

11 באוגוסט 2026 ·  מקור: ישראל היום 85דירוג אובייקטיביות85/100

32 שנים אחרי: ארה"ב מכירה בפיגוע האנטישמי שזעזע את ניו יורק

משרד המשפטים האמריקני שיגר מכתב רשמי לדבורה הלברשטם, אמו של הנער ארי הלברשטם שנרצח בפיגוע בגשר ברוקלין, וקבע כי אילו האירוע היה מתרחש כיום הוא היה נחקר כפשע שנאה פדרלי והפרת זכויות אזרח • התובע לשעבר ג'יי קלייטון הבהיר כי המסגרת המשפטית כיום שונה, והורה ליחידות לזכויות האזרח והביטחון הלאומי לשמר את תיק החקירה

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
כתבה זו מבוססת על דיווח של ישראל היום.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה