יום שלישי, 25 באוגוסט 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
סמואל אטו: "כל זה קרה לאינפנטינו כי יש בחירות שמתקרבות"תשעה ימים למועד האחרון לרישום: מי יחזק את הפועל ב"ש?טבח בהאיטי: לפחות 47 בני אדם נהרגו ו-22 נפצעו במתקפת כנופיות | קשה לצפייהירי בנגמ"ש: וינטר צולח את אחוז החסימה – על חשבון סמוטריץ' והקואליציהכוכבת הארי פוטר מתוודה: "האונליפאנס הציל אותי"מתקפת סייבר בבריטניה: האקרים המזוהים עם איראן השביתו תחנת כוח ל-4 ימיםג'ייקוב אלורדי נשאל אם יהיה ג'יימס בונד הבא. התשובה שלו אמרה הכלטל ברודי על מחלתו של מיקי ברקוביץ': "קשה לראות אותו במצב הזה"אב זוכה מאונס בתו – השופטים אסרו עליו לפרסם את הכרעת הדיןנטע ואביתר תועדו יחד אחרי הפרידה (פפראצי)אחרי חמש שנים באולפן: המדבב שפרץ בטלוויזיה מפתיע מחדשסעודיה תבנה 3 פארקי שעשועים בצרפת במיליארדים: "לא היה כזה מאז דיסנילנד"סמואל אטו: "כל זה קרה לאינפנטינו כי יש בחירות שמתקרבות"תשעה ימים למועד האחרון לרישום: מי יחזק את הפועל ב"ש?טבח בהאיטי: לפחות 47 בני אדם נהרגו ו-22 נפצעו במתקפת כנופיות | קשה לצפייהירי בנגמ"ש: וינטר צולח את אחוז החסימה – על חשבון סמוטריץ' והקואליציהכוכבת הארי פוטר מתוודה: "האונליפאנס הציל אותי"מתקפת סייבר בבריטניה: האקרים המזוהים עם איראן השביתו תחנת כוח ל-4 ימיםג'ייקוב אלורדי נשאל אם יהיה ג'יימס בונד הבא. התשובה שלו אמרה הכלטל ברודי על מחלתו של מיקי ברקוביץ': "קשה לראות אותו במצב הזה"אב זוכה מאונס בתו – השופטים אסרו עליו לפרסם את הכרעת הדיןנטע ואביתר תועדו יחד אחרי הפרידה (פפראצי)אחרי חמש שנים באולפן: המדבב שפרץ בטלוויזיה מפתיע מחדשסעודיה תבנה 3 פארקי שעשועים בצרפת במיליארדים: "לא היה כזה מאז דיסנילנד"
פוליטיקה

82 שאילתות הוגשו לנתניהו בכנסת ה-25. על כמה מהן השיב – ומה נותר ללא מענה?

4 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 83דירוג אובייקטיביות83/100

82 שאילתות הוגשו לנתניהו בכנסת ה-25. על כמה מהן השיב – ומה נותר ללא מענה?

ב-44 חודשי כהונת הכנסת ה-25 השיב משרד רה"מ על 22% בלבד מהשאילתות שהפנו אליו חברי הכנסת – בממוצע, שאילתה אחת לכחודשיים וחצי. אלה הנושאים ה"לא נוחים", שבחר להתעלם מהם לחלוטין

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

במהלך כהונת הכנסת ה-25, הוגשו 82 שאילתות למשרד ראש הממשלה, אך רק 18 מהן (22%) זכו למענה, כאשר 64 שאילתות נותרו ללא תגובה. הנתונים נאספו על ידי אתר "שקוף" במסגרת פרויקט "מיניסטרמטר" וחושפים כי בממוצע, משרד ראש הממשלה השיב על שאילתה אחת בלבד בכל כחודשיים וחצי.

  • בין השאילתות שלא נענו היו שאלות חוזרות של ח"כ יואב סגלוביץ' בנוגע לאבטחת יאיר נתניהו בחו"ל, ושאלות רבות סביב פרשת "קטאר-גייט", כולל שאלתו של ח"כ גלעד קריב:
    "66 ימים עברו מאז יונתן אוריך, יועצך הקרוב, הודה שקיבל כסף מקטאר. רצוני לשאול: מדוע טרם פיטרת אותו?"
  • שאילתות נוספות שלא נענו עסקו בהתחייבות הממשלה לציית לפסיקת בג"ץ, אלימות מתנחלים וטרור יהודי (שהוגשו על ידי ח"כ עופר כסיף), פירוק הגוף למשבר האקלים במל"ל, התערבות שרה נתניהו במערך ההסברה, ודיווחים על מצבו הבריאותי של ראש הממשלה.

לשכת ראש הממשלה סירבה להתייחס לממצאים.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה