יום שישי, 16 באוקטובר 2026 עברית|English כניסה הרשמה חינם
מבזקים
כאבי גדילה: מכבי ת"א גברה 88:91 מפתיע על ולנסיהגבר ואישה נפצעו קשה ובינוני מפגיעת רכב בירושליםרוכב אופנוע בן כ-20 נפצע קשה ברכיבה בבאר שבעישראל וארה"ב מבינות שמכה מהאוויר לא תפיל את המשטר. אז הן מחכות | פרשנותבין הרי האשפה לחגיגות הכספים בעירייה: מה שקורה בבני-ברקמסיק הזיתים ביהודה ושומרון: באנו, הרבצנו, גירשנו, גנבנוהתנאי של זלנסקי לטראמפ – ו"בסיס כטב"מי הסילון" שפוטין בנה במהירות שיאהלל ביטון רוזן: באיראן עובדים סביב השעון לנסות לשכנע את שלוחות הטרור שלהם במזרח התיכון להוציא אירוע טרור משמעותי נגד ישראלעבריין מוכר חצה את הקווים: עשרה חודשי פעילות סמויה הסתיימו בגל מעצרים"מי שמשקר ומסית – ישלם": נתניהו יגיש תביעת דיבה נגד יואב הורוביץ"משטרה א-פוליטית": האזהרה החריגה של המפכ"ל לשוטריםמועמד יהדות התורה על מעצרי העריקים: "המצב שלנו כמו בשואה"כאבי גדילה: מכבי ת"א גברה 88:91 מפתיע על ולנסיהגבר ואישה נפצעו קשה ובינוני מפגיעת רכב בירושליםרוכב אופנוע בן כ-20 נפצע קשה ברכיבה בבאר שבעישראל וארה"ב מבינות שמכה מהאוויר לא תפיל את המשטר. אז הן מחכות | פרשנותבין הרי האשפה לחגיגות הכספים בעירייה: מה שקורה בבני-ברקמסיק הזיתים ביהודה ושומרון: באנו, הרבצנו, גירשנו, גנבנוהתנאי של זלנסקי לטראמפ – ו"בסיס כטב"מי הסילון" שפוטין בנה במהירות שיאהלל ביטון רוזן: באיראן עובדים סביב השעון לנסות לשכנע את שלוחות הטרור שלהם במזרח התיכון להוציא אירוע טרור משמעותי נגד ישראלעבריין מוכר חצה את הקווים: עשרה חודשי פעילות סמויה הסתיימו בגל מעצרים"מי שמשקר ומסית – ישלם": נתניהו יגיש תביעת דיבה נגד יואב הורוביץ"משטרה א-פוליטית": האזהרה החריגה של המפכ"ל לשוטריםמועמד יהדות התורה על מעצרי העריקים: "המצב שלנו כמו בשואה"
כלכלה

למלחמת המועדונים בענף התעופה יש רק מנצח אחד: הלקוח הישראלי

27 באוגוסט 2026 ·  מקור: Ynet 80דירוג אובייקטיביות80/100

למלחמת המועדונים בענף התעופה יש רק מנצח אחד: הלקוח הישראלי

ההחלטה של אל–על להעביר את מועדון פלייקארד מחברת כרטיסי האשראי כאל לישראכרט הציתה מלחמת עולם: כאל השיקה במהירות עם איסתא את פלייאול וכבר צירפה אליו 130 אלף לקוחות, מיליונים הושקעו בקמפיינים אגרסיביים והתחרות הידרדרה להאשמות ואיומים בתביעות • עכשיו ענת צלדטי, המנכ"לית של פלייאול, מספרת בראיון ראשון למה לא לקחה אישית את המתקפות נגדה ומתייחסת לשאלות בנוגע לאותיות הקטנות מאחורי המבצעים

💬 רוצים להגיב ולהצטרף לדיון? הצטרפו — חינם, ומקבלים גם את הדיג׳סט השבועי.
🗞️ תקציר מורחב

ענת צלדטי, מנכ"לית פלייאול, חושפת בראיון את מאחורי הקלעים של הקמת חברת התיירות החדשה, שהוקמה בבעלות משותפת של כאל ואיסתא בתחילת 2025. החברה, שהושקה ביוני, נועדה להתחרות בשוק מועדוני האשראי בתחום התעופה, ובפרט בכרטיס פלייקארד של אל-על, לאחר שאל-על העבירה את שיתוף הפעולה עם פלייקארד מכאל לישראכרט. פלייאול הצליחה לגייס 130,000 מצטרפים בחודשיים וחצי, ומציעה מחירים תחרותיים למלונות וטיסות.

"אם עד היום הכוח היה בידי חברת תעופה אחת, היום הכוח חזר לצרכן"

השקת פלייאול לוותה במאבק שיווקי אגרסיבי ובהאשמות הדדיות, כולל איומים בתביעה מצד אל-על על הטעיית צרכנים ושימוש בשם דומה. הרשות השנייה קבעה שפלייאול תוכל להמשיך בקמפיין בתנאי שתבהיר את אופי החישובים. צלדטי מציינת כי החברה מתכננת להשיק אתר חדש עם סוכן תיירות אישי מבוסס AI, שיסייע בהתאמת חופשות לצרכים אישיים. לדבריה, התחרות בשוק מועדוני התעופה מועילה לצרכן הישראלי, שכן היא מציעה לו מגוון רחב יותר של אפשרויות והטבות.

התקציר נוצר אוטומטית על בסיס הכתבה המקורית; הציטוטים לקוחים מהמקור.
כתבה זו מבוססת על דיווח של Ynet.
לכתבה המלאה במקור →
🏷

© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.

כתבות קשורות

דיון

אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.

הוסיפו תגובה