תלונה במשטרה כנגד ראש מועצת גדרה סהר פינטו:התנהלות לא תקינה.

תלונה במשטרה כנגד ראש מועצת גדרה סהר פינטו:התנהלות לא תקינה.
תלונה הוגשה למשטרת ישראל נגד ראש מועצת גדרה, סהר פינטו, בחשד להתנהלות לא תקינה, על בסיס ממצאי מבקר המועצה. התלונה מגיעה על רקע פרשת עובד בכיר במועצה ופרסומים בערוץ 14, שלטענת גורמים באופוזיציה התבססו על מידע שהודלף על ידי פינטו כדי להציג את חברת המועצה טליה לנקרי כמי שנמנעה מלתמוך בהדחת עובד שהואשם בהטרדה מינית.
לנקרי הציגה מכתב ששלחה לראש המועצה כבר ביום 3 ביולי, ובו ביקשה כי הטיפול בפרשה ייעשה במלוא חומרת הדין באמצעות הגורמים המוסמכים ובית הדין המשמעתי, ולא יסתכם בדיון במסגרת ישיבת מועצה.
לנקרי טוענת כי למרות שפינטו ידע על נסיעתה לחו"ל, נשלחה אליה הודעה על הליך שעשוי להפסיק את כהונתה במועצה בשל היעדרות מישיבות, וכי מדובר במהלך פסול משפטית וניסיון להטיל עליה אחריות לאי-קידום הדחת העובד. המשטרה טרם מסרה את עמדתה בנוגע להמשך הטיפול בתלונה.
התקציר וההקשר בעמוד זה נכתבו במערכת דין אונליין על בסיס הכתבה במקור; ציטוטים, אם ישנם, מובאים מהמקור. הכתבה המלאה וכל הזכויות עליה שמורות למקור. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.