תת-אלוף במיל' עופר וינטר יוצא נגד השר כץ

בחר פורום
———
סקופים
הזעקה
פוליטיקה
ביקורת תקשורת
מסמכים
הקפה
משפטים
בית המדרש
עיתונות זרה
מודיעין

תת-אלוף במיל' עופר וינטר, מסר כי האופן בו הודח האלוף בלוט יוצר פגיעה קשה באמון הציבור: "שר הביטחון במדינת ישראל לא מפטר אלוף בשידור חי. יש לך ביקורת, תקרא לו לבירור – לא זו הדרך".
כמו כן, וינטר טען בסתירה לדברי ח"כ הר מלך כי האלוף בלוט הוא "אחד האלופים שפעל יותר מכולם למימוש הריבונות והגנה על ההתיישבות".

תת-אלוף במיל' עופר וינטר מתח ביקורת על שר הביטחון, יואב גלנט, בעקבות הדחתו של האלוף יהודה בלוט. וינטר טען כי אופן ההדחה, שנעשתה לכאורה בשידור חי, פוגעת קשות באמון הציבור. הוא הדגיש כי:
"שר הביטחון במדינת ישראל לא מפטר אלוף בשידור חי. יש לך ביקורת, תקרא לו לבירור - לא זו הדרך."בנוסף, וינטר סתר את דברי ח"כ צבי סוכות וטען כי האלוף בלוט הוא "אחד האלופים שפעל יותר מכולם למימוש הריבונות והגנה על ההתיישבות", בניגוד לטענות על אי-פעולה מספקת.
© כל הזכויות על הכתבה המקורית שמורות למקור. דין אונליין מציג כותרת, תקציר וקישור בלבד. דירוג האובייקטיביות מחושב אוטומטית ומהווה הערכה בלבד.
דיון
אין עדיין תגובות — היו הראשונים להגיב.